--> TP-Link จัดงานประชุมใหญ่ APAC Enterprise Partner Summit 2024 เชื่อมั่นศักยภาพการลงทุนในไทย | NextTopBrand

Value Content$type=grid$count=9$meta=0$sn=0$rm=0$hide=post

TP-Link จัดงานประชุมใหญ่ APAC Enterprise Partner Summit 2024 เชื่อมั่นศักยภาพการลงทุนในไทย

บริษัท ทีพี-ลิงค์ เอเชีย - แปซิฟิก ผู้ให้บริการผลิตภัณฑ์ระบบเครือข่ายสำหรับธุรกิจองค์กร (SMB) และระบบเฝ้าระวังความปลอดภัย จัดงานประชุม TP-Link APAC Enterprise Partner Summit 2024 ครั้งแรกในประเทศไทย สุดยิ่งใหญ่ ในงานมีการแสดงนวัตกรรมและความก้าวหน้าของเทคโนโลยีเครือข่ายและระบบเฝ้าระวังความปลอดภัย โดยมีผู้บริหารระดับสูง ประกอบด้วย นาย Brian Dong รองประธานบริษัท ทีพี-ลิงค์ เอเชีย - แปซิฟิก กล่าวเปิดงาน, นาย Gary Wen ผู้จัดการทั่วไป บริษัท ทีพี-ลิงค์ เอ็นเตอร์ไพรส์ หน่วยธุรกิจ เน็ตเวิร์ค กล่าวในหัวข้อ Beyond Connectivity : Insights  into Enterprise Networking , นาย Eden Xu ผู้จัดการทั่วไป บริษัท ทีพี-ลิงค์ เอ็นเตอร์ไพรส์ หน่วยธุรกิจ  ระบบกล้องวงจรปิดเฝ้าระวังความปลอดภัย กล่าวในหัวข้อ :  Challenges and Opportunities in the Surveillance Market โอกาสนี้ยังได้รับเกียรติจาก นาย  ST Liew รองประธานและประธาน Qualcomm ไต้หวัน และภูมิภาคเอเชียตะวันออกเฉียงใต้ ให้เกียรติกล่าวสุนทรพจน์ หัวข้อ Qualcomm Leading the World into Wi-Fi 7 Era ร่วมด้วยพันธมิตรทางธุรกิจทั้งในประเทศและต่างประเทศ เข้าร่วมงานกว่า 800 คน จัดขึ้น ณ ศูนย์ประชุมแห่งชาติสิริกิติ์

นาย Brian Dong รองประธานบริษัท ทีพี-ลิงค์ เอเชีย แปซิฟิก กล่าวว่า การจัดประชุม TP-Link APAC Enterprise Partner Summit 2024 ครั้งนี้ เป็นการจัดประชุมครั้งแรกในประเทศไทยที่รวบรวมพันธมิตรธุรกิจ Business to Business (B2B) ในระดับเอเชียแปซิฟิกเพื่อใช้เป็นเวทีแลกเปลี่ยนประสบการณ์การดำเนินธุรกิจและเรียนรู้กลยุทธ์สู่ความสำเร็จจากการนำผลิตภัณฑ์ TP-Link ไปใช้ในโครงการต่างๆ สามารถตอบโจทย์การทำงานในสถานการณ์ต่างๆ (Product Scenario) ได้อย่างยืดหยุ่นและยังเป็นการรับรู้เสียงผู้บริโภคที่ใช้ผลิตภัณฑ์ของ  TP-Link  สำหรับการเลือกกรุงเทพฯ ประเทศไทย ในการจัดประชุมครั้งนี้ ประการหนึ่งเพราะ TP-Link มีการดำเนินธุรกิจประมาณ 30 ประเทศในภูมิภาคนี้ ครอบคลุมถึงอินเดีย ญี่ปุ่น และออสเตรเลีย 

ขณะเดียวกันกรุงเทพฯ เป็นเมืองที่มีสถานที่ตั้งเสมือนเป็นจุดศูนย์กลางโลกเพราะมีระบบการขนส่งที่เชื่อมต่อไปยังหลายประเทศ และมีโครงสร้างพื้นฐานที่ยอดเยี่ยมมาก ทั้งนี้ จากประสบการณ์ในแต่ละปี ตนมีโอกาสได้เดินทางไปติดต่อทางธุรกิจทั่วโลก อาจกล่าวได้ว่าประเทศไทยมีโครงสร้างพื้นฐานดีที่สุดในภูมิภาคเอเชียตะวันออกเฉียงใต้ โดยเฉพาะมีจุดเด่นในด้านงานภาคบริการและการอำนวยความสะดวกสบาย รวมถึงบุคลากรที่ทำงานด้านนี้ (Service & Hospitality) มีศูนย์ประชุมที่การเดินทางสะดวกสบาย ทั้งทางรถยนต์และรถไฟฟ้า ตลอดจนสิ่งอำนวยความสะดวกที่อยู่ในบริเวณโดยรอบ 

รวมทั้ง TP-Link ยังได้เลือกให้กรุงเทพฯ ประเทศไทยเป็นที่ตั้งสำนักงานใหญ่ประจำภูมิภาคเอเชียแปซิฟิก (APAC) ของ TP-Link อีกด้วย นอกจากนี้ TP-Link มีผลิตภัณฑ์และโซลูชันที่หลากหลายและสามารถนำไปใช้งานในด้านต่างๆ การจัดประชุมครั้งนี้ จึงถือโอกาสเปิดตัวผลิตภัณฑ์และบริการใหม่ๆ เพื่อแสดงถึงพลังของการดำเนินธุรกิจที่ไม่หยุดนิ่งเพื่อให้พันธมิตรธุรกิจได้เห็นถึงการผนึกกำลังสู่ความสำเร็จไปด้วยกัน (Together Power The Future) 

นาย Brian Dong รองประธานบริษัท ทีพี-ลิงค์ เอเชีย แปซิฟิก กล่าวเสริมว่า ปัจจุบันเป็นยุคของ AI โดยปีที่ผ่านมา TP-Link ได้ย้ายศูนย์ออกแบบผลิตภัณฑ์ไปยังแคลิฟอร์เนีย สหรัฐอเมริกาเพื่อมุ่งเน้นการนำเทคโนโลยีล่าสุดเข้ามาผนึกรวมเข้ากับผลิตภัณฑ์ อีกทั้งจัดหาและทดสอบเทคโนโลยีให้กับพันธมิตรและลูกค้า สำหรับผลิตภัณฑ์ใหม่ๆ ทั้ง VIGI และ OMADA ล้วนมีคุณสมบัติเทคโนโลยี AI มาในอุปกรณ์ โดยล่าสุด บริษัทยังได้เปิดตัวผลิตภัณฑ์ OMADA ที่ใช้ประสิทธิภาพของ AI เพื่อรองรับการใช้งานร่วมกับระบบ Cloud ซึ่งจะให้ประสบการณ์ใช้งานที่ดีและมีประสิทธิภาพสูงให้กับลูกค้า พร้อมเสริมด้วยคุณสมบัติการทำงานใหม่ๆ

ปัจจุบัน AI เข้ามาอยู่ในทุกอุปกรณ์ (Devices) ซึ่งจะเห็นการใช้งานรูปแบบใหม่ๆ จากผลิตภัณฑ์ ทั้งนี้ TP-Link มองว่า AI คือเครื่องมือพัฒนาแอปพลิเคชันใหม่ๆ ให้กับลูกค้า ที่จะมาช่วยยกระดับอุปกรณ์ ไม่ว่าจะใช้งานกับเครือข่ายแบบมีสาย หรือ Wi-Fi สร้างโอกาสมหาศาลให้กับกลุ่มผลิตภัณฑ์กล้องวงจรปิดเพื่อรักษาความปลอดภัย ขณะเดียวกันกลุ่มที่จะได้รับประโยชน์ ยังรวมไปถึงผู้ใช้งานทั่วไป ทั้งภาคการศึกษา บริการภาครัฐ เป็นต้น และจากประสิทธิภาพการใช้งานที่เพิ่มขึ้น ทำให้ลูกค้าสามารถควบคุมต้นทุนค่าใช้จ่ายได้ดีขึ้น การตรวจจับและประมวลผลรวดเร็วขึ้น ลดการใช้บุคลากรในการดูแลจัดการระบบ เป็นต้น 

เราขอให้คำมั่นกับทั้งพันธมิตร และทีมงานทุกคนของ TP-Link ในประเทศไทยว่าจะให้การสนับสนุนในทุกก้าวย่างเพื่อไปสู่ความสำเร็จ อีกทั้งเสริมความแข็งแกร่ง (Empower) ด้วยผลิตภัณฑ์ที่มีคุณภาพ ราคาเหมาะสม ควบคู่การติดอาวุธทางความรู้ที่จำเป็นสำหรับการแข่งขันในตลาด โดยตลอดทั้งปีนี้จะดำเนินการผ่านหลักสูตรฝึกอบรมที่เตรียมจัดไว้ให้ตลอดทั้งปี ทางด้านกลยุทธ์ธุรกิจสำหรับกลุ่มผลิตภัณฑ์ VIGI บริษัทจะใช้สูตรการตลาด 4E คือการใช้งานง่าย (Easy to use) และติดตั้งง่าย (Easy to deploy) สนับสนุนการจัดการระบบอย่างง่ายดาย ได้ผ่านแพลตฟอร์มแบบรวมศูนย์

นาย Gary Wen ผู้จัดการทั่วไป บริษัท ทีพี-ลิงค์ เอ็นเตอร์ไพรส์ หน่วยธุรกิจ อุปกรณ์เน็ตเวิร์ค (OMADA) และ นาย Eden Xu ผู้จัดการทั่วไป บริษัท ทีพี-ลิงค์ เอ็นเตอร์ไพรส์ หน่วยธุรกิจ ระบบกล้องวงจรปิดเฝ้าระวังความปลอดภัย (VIGI) กล่าวถึงกลยุทธ์ธุรกิจว่า บริษัทฯ มุ่งให้ความสำคัญกับลูกค้า จึงเน้นการประสานรวมระบบการจัดการของกลุ่มผลิตภัณฑ์กล้องวงจรปิดในอุตสาหกรรมรักษาความปลอดภัยภายใต้แบรนด์ VIGI และผลิตภัณฑ์ระบบเครือข่ายแบรนด์ OMADA เข้าไว้ด้วยกัน ด้วยการจัดสร้าง Ecosystem ของทั้ง 2 กลุ่มผลิตภัณฑ์เข้าด้วยกันเพื่ออำนวยความสะดวกด้านการให้บริการกับลูกค้า ซึ่งเป็นกลยุทธ์สำคัญในการสร้างความแตกต่างให้กับ TP- Link เมื่อเปรียบเทียบกับคู่แข่งรายอื่นๆ ในตลาด เนื่องจากโดยทั่วไปแต่ละบริษัทจะเน้นให้บริการเพียงผลิตภัณฑ์กลุ่มใดกลุ่มหนึ่ง เช่น ทำเฉพาะตลาดกล้องวงจรปิด หรือเฉพาะตลาดระบบเครือข่าย

ขณะที่ในส่วนของบริษัท TP-Link มีการพัฒนาแพลตฟอร์มระบบการจัดการแบบรวมศูนย์ สำหรับสนับสนุนผลิตภัณฑ์กลุ่มกล้องวงจรปิด VIGI และกลุ่มผลิตภัณฑ์เครือข่าย OMADA ร่วมกัน โดยใช้จุดแข็งด้านเทคโนโลยีของ VIGI มาเสริมความแข็งแกร่งให้กับลูกค้าที่ใช้กล้องวงจรปิดเพื่อรักษาความปลอดภัย สามารถสร้างธุรกิจใหม่ๆ และยกระดับประสิทธิภาพการให้บริการ ตลอดจนขยายขอบข่ายการทำธุรกิจให้ไปได้ไกลมากขึ้น

นาย Chen Kun กรรมการผู้จัดการ บริษัท ทีพี-ลิงค์ เอ็นเตอร์ไพรส์ (ประเทศไทย) จำกัด กล่าวว่า สำหรับกลยุทธ์ธุรกิจในตลาดประเทศไทย TP-Link เน้นขับเคลื่อนการเติบโตโดยแบ่งตามกลุ่มผลิตภัณฑ์ 2 กลุ่ม คือ กลุ่มผลิตภัณฑ์ระบบเครือข่าย OMADA มีการกำหนด Brand Strategy ไว้ เพื่อให้ครอบคลุมการหากลุ่มลูกค้าเป้าหมายและการวางตำแหน่งทางการตลาดที่ชัดเจน และกลุ่มผลิตภัณฑ์สำหรับธุรกิจระดับ  SMEs และธุรกิจระดับ SMBs ที่ทำการตลาดมาก่อนหน้า บริษัทฯ มุ่งชูจุดขายเป็นผลิตภัณฑ์คุณภาพดีที่ใช้งานง่าย ( Easy to use) และมีราคาที่เหมาะสม

รวมทั้ง การเปิดตัว OMADA Pro เพื่อจับกลุ่มลูกค้าที่เป็นองค์กรขนาดใหญ่ (Enterprise) ซึ่งจากการวิเคราะห์ตลาดพบว่าลูกค้าองค์กรใหญ่ มองหาผลิตภัณฑ์ที่มีโซลูชันที่ดี และสามารถตอบโจทย์ความต้องการใช้งานขององค์กร ดังนั้นผลิตภัณฑ์ที่ดีต้องถูกขับเคลื่อนด้วยโซลูชันที่ดีจะทำให้มีข้อได้เปรียบ และผลิตภัณฑ์ของ TP-Link มีจุดแข็งด้านนี้อยู่แล้ว ส่วนการผลักดันตลาด OMADA Pro เราจะทำควบคู่กันไป ทั้งด้านผลิตภัณฑ์ และการพัฒนาช่องทางจัดจำหน่าย โดยจะมีการเพิ่มแรงจูงใจให้กับพันธมิตรตัวแทนจำหน่าย เพื่อนำผลิตภัณฑ์กลุ่มนี้ไปต่อยอดสร้างโครงการใหม่ๆ ขยายธุรกิจใหม่ เพิ่มโอกาส รวมทั้งแหล่งรายได้ใหม่ให้กับพันธมิตรได้อีกด้วย อีกทั้งการที่ TP-Link มีแพลตฟอร์มการจัดการแบบรวมศูนย์ ถือเป็นประเด็นสำคัญที่ช่วยเพิ่มขีดความสามารถในการแข่งขันเหนือคู่แข่ง และความพร้อมเหล่านี้สนับสนุนให้บริษัทสามารถให้บริการกับลูกค้าได้ทั่วถึง ซึ่งอยู่ในแผนการตลาดประเทศไทยภายในสิ้นปีนี้ 

งานประชุม TP-Link APAC Enterprise Partner Summit 2024 ครั้งนี้ ยังมีการแลกเปลี่ยนประสบการณ์ ในโครงการเด่น ๆ จากพันธมิตรในหลายประเทศที่นำโซลูชันจากผลิตภัณฑ์ OMADA และ VIGI ไปติดตั้งและให้บริการลูกค้าในหลากหลายภาคธุรกิจ ได้แก่ โครงการที่พักอาศัยระดับสูงในออสเตรเลีย การติดตั้งระบบอินเทอร์เน็ตความเร็วสูง และระบบเฝ้าระวังความปลอดภัย สำหรับ Business Apartment ในประเทศญี่ปุ่น รวมถึงการติดตั้งระบบ CCTV และ ผลิตภัณฑ์ OMADA เพื่ออำนวยความสะดวกให้กับโรงเรียนสำหรับเด็กเล็ก ที่อยู่ภายใต้เครือข่ายการบริหารของบริษัทยักษ์ใหญ่ในวงการนี้ เป็นการยกระดับประสิทธิภาพรักษาความปลอดภัยสำหรับเด็ก เป็นต้น

ขณะที่ในส่วนของลูกค้า TP-Link เราได้ผสานรวมการสนับสนุนการจัดการ ทั้งกลุ่มผลิตภัณฑ์ ระบบเครือข่าย และ กลุ่มผลิตภัณฑ์กล้องวงจรปิดเพื่อรักษาความปลอดภัย ไว้ในแพลตฟอร์มเดียวกัน เพื่อเพิ่มประสิทธิภาพการรักษาความปลอดภัยในชีวิตและทรัพย์สินผ่านเทคโนโลยีอัจฉริยะ สร้างความปลอดภัยในสังคมเพิ่มขึ้น ขณะเดียวกัน ลูกค้าก็สามารถจัดซื้อผลิตภัณฑ์ได้ในราคาที่เหมาะสมยิ่งขึ้น

ในงาน TP-Link APAC Enterprise Partner Summit 2024 ครั้งนี้ โดยได้รับความร่วมมือเป็นอย่างดี ทั้งพาร์ทเนอร์ ในประเทศไทย และต่างประเทศ เข้าร่วมงาน อาทิ The Engineering Craft จากประเทศไทย, Infinity Networks Security Sdn Bhd จากประเทศมาเลเซีย, Tecco จากประเทศออสเตรเลีย, Jnets Co,.Ltd จากประเทศญี่ปุ่น, Ammel Technology จากประเทศสิงคโปร์, Fore Solutions Private จากประเทศอินเดีย, และ t’order จากประเทศเกาหลีใต้   

สำหรับผู้ที่สนใจสามารถดูข้อมูลเพิ่มเติมของผลิตภัณฑ์และเทคโนโลยีต่าง ๆ ได้ที่เว็บไซต์อย่างเป็นทางการของ TP-Link: https://www.tp-link.com/th  หรือติดตามข้อมูลข่าวสารบน Facebook TP-Link VIGI & Omada Business Networking – TH https://www.facebook.com/tplinkbiz

และสำหรับผู้ที่กำลังมองหาระบบเฝ้าระวังความปลอดภัย สามารถศึกษาข้อมูลเกี่ยวกับคุณประโยชน์จากผลิตภัณฑ์ VIGI ได้ที่:  https://bit.ly/5reasonsVIGI หรือปรึกษาข้อมูลเกี่ยวกับโซลูชัน OMADA ระบบเน็ตเวิร์คสำหรับธุรกิจ และ VIGI ระบบกล้องวงจรปิดเฝ้าระวังความปลอดภัย ได้ที่: https://bit.ly/3ONQRZHTP-Link Asia Pacific Puts Its Trust in the Investment Competencies of Thailand and Hosts the Grand TP-Link APAC Enterprise Partner Summit 2024 which Succeeds Beyond Expectations; More Than 800 Business Partners Have Joined the Event.

Bangkok - TP-Link Asia Pacific Enterprise, the provider of network system products and services for organizational businesses (small and medium-sized businesses: SMB), and surveillance systems, has held the grand TP-Link APAC Enterprise Partner Summit 2024 in Thailand for the first time. At the event, there were showcases of innovations and cutting-edge technologies of networks and surveillance systems. On the occasion, there were executives participated in the Summit, comprising of Mr. Brian Dong, Vice-President of TP-Link Asia Pacific Enterprise who gave an opening remark for the event, Mr. Gary Wen, General Manager of TP-Link Enterprise, representing the Networking BU, who gave a speech under the topic: Beyond Connectivity: Insights into Enterprise Networking, and Mr. Eden Xu, General Manager of TP-Link Enterprise for the Surveillance BU, who gave a speech, under the topic: Challenges and Opportunities in the Surveillance Market. Moreover, the aforementioned Summit was honored to have Mr. ST Liew, Vice-president, and President of Qualcomm, Taiwan, and the Southeast Asia Region, give a speech, under the topic of Qualcomm Leading the World into Wi-Fi 7 Era. In the event, there were more than 800 business partners from both domestic and international levels that came to join the Summit, held at Queen Sirikit National Convention Center (QSNCC). 

Mr. Brian Dong, Vice-President of TP-Link Asia-Pacific Enterprise, mentioned that this TP-Link APAC Enterprise Partner Summit 2024 was held in Thailand for the first time; the Summit helped to gather up the Business to Business (B2B) partners from the Asia-Pacific regional level. The Summit was also considered as a forum to exchange experiences in business operations and learn about strategies toward successes from adopting TP-Link products in use for various projects which responded to works in different product scenarios with flexibility. Moreover, feedbacks from consumers who used TP-Link products were gained and collected. One of the reasons why Bangkok, Thailand, was chosen as a venue to hold this Summit was that TP-Link Enterprise has been operating its businesses in around 30 countries in the Asia-Pacific region which includes India, Japan, and Australia.

Bangkok is the capital city, located in an area which is like the world's hub since it has transport systems that are connected to many countries and excellent infrastructures. Due to his traveling experiences, gained from business contacts throughout the world, each year, Mr. Brian Dong concluded that Thailand has the best infrastructure among countries in the Southeast Asia region. Especially, Thailand has outstanding strengths in terms of the services and facilities sector, including personnel working in the service and hospitality sectors, convenient convention halls and conference centers, good transportation by cars, buses, and sky trains, and nearby facilities. 

TP-Link chose Bangkok, Thailand, as its location for establishing the APAC Headquarters. In addition, TP-Link offers a variety of products and solutions that can be used for various functions in different aspects. In the Summit, TP-Link has launched its new products and services in order to show the power of dynamic and unstoppable business operations; so, business partners would see the power unification for success (Together Power the Future). 

Mr. Brian Dong, Vice-President of TP-Link Asia Pacific Enterprise also added that at present, it is an Artificial Intelligence (AI) Era. In the previous year, TP-Link moved its product design center to California, the USA, in order to focus on the use of the newest technology in combination with its products, provide, and test technology for business partners and clients. Its new products and devices: VIGI and OMADA, are equipped with AI technology. Recently, TP-Link has launched its product, called OMADA, which has AI efficiencies to support the joint-use with Cloud System; this would create great experiences of use and optimization for customers and clients, plus with new functions. 

Nowadays, all devices are equipped with AI, so people can see the new ways of product use. TP-Link has viewed AI as a tool for developing new applications for customers; it will leverage devices and operate with both wired and wireless networks. This will create big opportunities for CCTV products for security. Common users from educational sector and government services sector are considered as a group that will benefit from AI equipped devices. According to more efficiencies of devices, customers and clients are able to control costs better, detecting and data processing activities are faster, and the relevant costs of hiring personnel for managing systems are reduced.

We are committed to our business partners and all members of the TP-Link Team (Thailand) that we will support you in every step towards success and empower you with high-quality products at reasonable prices, along with essential knowledge for marketing competitions. Throughout this year, we will conduct activities through our prepared training courses. The business strategy which will be used for VIGI products is the 4Es marketing formula: Easy to use, Easy to deploy, Easy to manage systems, and Easy to access platform in a one-stop service.

Mr. Gary Wen, General Manager of TP-Link Enterprise, for the Networking BU (OMADA), and Mr. Eden Xu, General-Manager of TP-Link Enterprise, for Surveillance BU (VIGI), have mentioned the TP-Link's business strategies; because TP-Link Enterprise places importance on its customers and clients. It focuses on the integration of management systems for CCTV products used in the crime prevention and security industry, under the brand, VIGI, and the brand, OMADA (network system products). The ecosystem for the 2 product groups is created to facilitate customers in terms of services. This is an important strategy for differentiating TP-Link from others, when compared to other rivals competing in the market. Normally, each company focuses on one particular product service: sole marketing for CCTV, or network system. 

Whereas other companies focus on sole product marketing, TP-Link Enterprise develops platforms for centric management systems for supporting VIGI CCTV products and OMADA network products, by using the VIGI' s technology strengths to strengthen security for customers who use its CCTV products for maintaining security in business. The customers will be able to create new businesses, leverage efficiencies in providing services, expand, and further their scopes of business operations.

Mr. Chen Kun, Managing Director of TP-Link Enterprises (Thailand) Co., Ltd. said that the TP-Link's business strategy for marketing in Thailand focused on driving of growth, by dividing its products into 2 groups, comprising OMADA network system products, and products for SMEs and SMBs businesses. The brand strategy was set up for OMADA to cover the search of targeted customers and clear marketing positioning, whereas the marketing of SME and SMB products was conducted prior to the brand strategy set-up. TP-Link Enterprises (Thailand) Co., Ltd. focuses on its main marketing strengths: good quality products that are easy to use, with reasonable prices.

The launching of OMADA Pro has been made to attract customers and clients that are large organizations and enterprises. According to the marketing analysis, it is found that large organizations or enterprises are looking for products that come up with great solutions, and meet the organizational needs in terms of use. Good products have to be driven by good solutions to create advanced. TP-Link products are already empowered with these strengths. The company tries to drive the market of OMADA Pro, along with the marketing of its products, and developing distribution channels. Moreover, motivations will be enhanced among allied distributors, so this product group will be extended further for starting new projects, new businesses, creating new opportunities, and new sources of income for partners. Because of TP-Link's centric management platform, the Company can enhance its level of competitiveness to win over rivals. The Company's promptness and readiness can support the providing of services to customers thoroughly. Its platform will have been included in the marketing plan for Thailand by the end of this year.

This TP-Link APAC Enterprise Partner Summit 2024 includes the exchange of experiences from outstanding projects from business partners in many countries that bring solutions from OMADA and VIGI to install in companies and provide services to customers in various business sectors, such as high-rise residence projects in Australia, high-speed internet system and surveillance system installation for business apartments in Japan, and CCTV and OMADA product installation for facilitating schools for children, under the management networks of large companies. This is to leverage the efficiency of security for children.

For TP-Link's customers, we have integrated the management support for the networking system product group, and the CCTV product group for maintaining security, on the same platform. This is to enhance the efficacy of safety and security in life and property, via smart technologies, and create more safety in society. Customers can also procure products at more reasonable prices. 

The TP-Link APAC Enterprise Partner Summit 2024 was held under good cooperation from partners at both domestic and international levels, such as The Engineering Craft from Thailand, Infinity Networks Security Sdn Bhd from Malaysia, Tecco from Australia, Jnets Co., Ltd. from Japan, Ammel Technology from Singapore, Fore Solutions Private from India, and t'order from South Korea.

Anyone who is interested in TP-Link's products and technologies, please visit the official website of TP-Link: https://www.tp-link.com/th/, or follow our news via Facebook TP-Link VIGI & Omada Business Networking-TH https://www.facebook.com/tplinkbiz 

For people who are looking for surveillance systems for safety, you can learn about the advantages of VIGI products, at: https://bit.ly/5reasonsVIGI, or consult with us about OMADA solutions, a network system for business, and VIGI, a CCTV system, via: https://bit.ly/3ONQRZH

COMMENTS

ชื่อ

$type=slider,2,Audio Video,284,Audio Visual,193,automotive,299,beauty,3,Business,237,CSR,27,Economic,8,Electronics,85,Entertainment,145,EV,110,FinTech,125,Food,103,Gallery,2,Health & Beauty,90,Home Appliance,130,InsurTech,11,Interview,4,IT & DeepTech,768,Lifestyle,266,Marketing,163,Mobile Device,1173,Motorbike,33,PR News,320,PropTech,53,Real Estate,292,Review,109,Sports,3,Telecom,211,Travel,6,
ltr
item
NextTopBrand: TP-Link จัดงานประชุมใหญ่ APAC Enterprise Partner Summit 2024 เชื่อมั่นศักยภาพการลงทุนในไทย
TP-Link จัดงานประชุมใหญ่ APAC Enterprise Partner Summit 2024 เชื่อมั่นศักยภาพการลงทุนในไทย
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-Fi9yo74nOYRVGSniLn5ddeUOOS-o2NWCvdx1CP5lGa78Ypam4FzxhNpO70MiY3RmoD1l205R8iSAF3vvh7hHYOzEEVOEffzOt6o0PO5iu1sFSAX0OVbBV6Ig9O1YLIcrYIwEa8hv1pA6E55DCTbk0X_1quGva-FhsFs9BBVK0G1lYW5IC0N_MZ24KKE/s16000/8.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-Fi9yo74nOYRVGSniLn5ddeUOOS-o2NWCvdx1CP5lGa78Ypam4FzxhNpO70MiY3RmoD1l205R8iSAF3vvh7hHYOzEEVOEffzOt6o0PO5iu1sFSAX0OVbBV6Ig9O1YLIcrYIwEa8hv1pA6E55DCTbk0X_1quGva-FhsFs9BBVK0G1lYW5IC0N_MZ24KKE/s72-c/8.jpg
NextTopBrand
https://www.nexttopbrand.com/2024/07/tp-link-apac-enterprise-partner-summit.html
https://www.nexttopbrand.com/
https://www.nexttopbrand.com/
https://www.nexttopbrand.com/2024/07/tp-link-apac-enterprise-partner-summit.html
true
673143005888157321
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy